Laramy Business Coach en adviseur

Over mij

Als Business Coach en lid van de Raad van Advies van verschillende ondernemingen, combineer ik de menselijke invalshoek met de zakelijke werkelijkheid.

Ik ben eigenaar geweest van meerdere ondernemingen in totaal verschillende branches. Van zware machinebouw tot infectiepreventie en van hoog nauwkeurige meetapparatuur tot een uitgeverij van drogisterij vakbladen. Na de succesvolle verkoop van mijn laatste grotere onderneming in 2016, ben ik begonnen met het coachen en adviseren van MKB ondernemers, DGA's en aandeelhouders. In meer dan dertig jaar heb ik me ontwikkeld als specialist in ondernemingen in niche markten.

coaching & advies

De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring met innovatie en groei binnen startups en scaleups opgedaan. In een aantal gevallen werk ik samen met Oost NL via programma's als de Startversneller en de Groeiversneller.

Sinds een aantal jaren ben ik Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB). Als bedrijfsovername adviseur heb ik een aantal trajecten van zeer dichtbij mogen meemaken aan zowel de verkopende als kopende kant. Ik ben in staat om ondernemingen verkoop klaar te maken, het bedrijfsovername proces en de onderhandelingen te leiden.

 

Een Business Coach zonder “eigen bedrijf” ervaring is niet in staat om met jou te praten op jouw niveau. Hij of zij moet jouw pijn herkennen en ook zelf gevoeld hebben.

Gedurende mijn hele carrière heb ik met succes leiding gegeven aan marketing- en salesteams. De laatste jaren zijn de online strategieën daarin steeds belangrijker geworden. Tevens heb ik, met name in Duitsland en de Verenigde Staten, nieuwe markten ontsloten en lokale vestigingen opgezet.

De rollen waarin ik op dit moment meestal werkzaam ben zijn: Business Coach, Bedrijfsadviseur, Raad van Advies, DGA coach & adviseur, Trusted Advisor, Bedrijfscoach, Executive Coach, Ondernemerscoach, Trainer, Management Consultant, Klankbord, Mentor, Bedrijfsovername Adviseur, Ondernemer en Investeerder.

Voor mijn complete actuele CV kun je kijken op: Frans Akkermans | LinkedIn