Laramy Business Coach en adviseur

Tarief

Een goede Business Coach kost je hopelijk niets; het levert je juist geld en wellicht een stuk rust op. Je leert vaardigheden die je leven als ondernemer leuker maken en de coach brengt veel ervaring mee.

De intensiteit bepalen we natuurlijk samen maar vaak is dit een dynamisch proces. Meestal is er één of twee keer per maand een gesprek, vergadering of training van een aantal uren. Daarnaast bellen ondernemers mij vaak in de avonduren om even bij te praten. Voor mij is de huidige winstgevendheid van de onderneming eveneens belangrijk. Met name startups of kleine ondernemingen kunnen geen dure coach veroorloven en dit zijn juist de ondernemers die hulp goed kunnen gebruiken.

Vaak werk ik op basis van een vast maandtarief dat afhankelijk is van de intensiteit van de samenwerking en de winstgevendheid van de betreffende onderneming. Voor starters en zeer kleine ondernemingen hanteer ik een gereduceerd tarief. Tarieven voor advies bij bedrijfsovernames, due diligence onderzoeken, hulp bij faillissementen etc. worden per situatie bepaald.

Er zijn overigens veel subsidies en vouchers beschikbaar van de landelijke, provinciale en regionale overheden zoals de groeiversneller en de startversneller van OostNL. Hiermee kunnen mijn kosten vaak grotendeels afgedekt worden.